PS4 Mass Effect Legendary Edition

6 190 L

Një person është gjithçka që qëndron midis njerëzimit dhe kërcënimit më të madh me të cilin është përballur ndonjëherë.
Përjetoni legjendën e Komandant Shepardit në trilogjinë e mirënjohur Mass Effect me Edicionin Legjendar të Mass Effect.
Përfshin përmbajtje bazë me një lojtar të vetëm dhe mbi 40 DLC nga Mass Effect, Mass Effect 2 dhe Mass Effect 3, duke përfshirë armë promovuese, forca të blinduara dhe pako – të rishikuara dhe të optimizuara për 4k Ultra HD.

6 190 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 127044 Kategori: , , , Etiketa: ,