PS4 Marvel’s Guardians Of The Galaxy

8 790 L

Marvel’s Avengers është një vështrim unik ndaj këtyre Super Heronjve ikonë, duke përfshirë Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow dhe Thor; Zhbllokoni aftësi të fuqishme dhe pajisje të reja për të ndërtuar versionin tuaj ideal të Heronjve më të Fuqishëm të Tokës
Deri në 4 lojtarë mund të mblidhen në internet për të mbrojtur Tokën nga kërcënimet e përshkallëzuara

8 790 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 127302 Kategori: , , Etiketë: