PS4 Immortals Fenyx Rising Gold Edition

6 990 L

Immortals Fenyx Rising sjell në jetë aventurën madhështore mitologjike. Luani si Fenyx, një gjysmë perëndi e re me krahë, në një kërkim për të shpëtuar perënditë greke.

– Mblidhni fuqitë e perëndive si shpata e Akilit dhe krahët e Daidalos për të luftuar armiqtë e fuqishëm dhe për të zgjidhur enigmat e lashta.
– Luftoni kafshët ikonike mitologjike si Cyclops dhe Medusa në luftime dinamike në ajër dhe në tokë.
– Përdorni aftësitë tuaja dhe armët e ndryshme duke përfshirë shigjeta të drejtuara nga vetja dhe më shumë për dëmtime shkatërruese.
– Zbuloni një botë të stilizuar të hapur në shtatë rajone unike, secila e frymëzuar nga perënditë.

6 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 126276 Kategori: , , Etiketë: