PS4 Hellblade Senua’s Sacrifice

2 790 L

  • Një klasë master atmosferike me një rrëfim të fuqishëm ndryshe nga çdo gjë që keni provuar më parë!
  • Beteja kundër armiqve të errët dhe të përdredhur, ekzekutoni kombinoje dhe zotëroni aftësitë tuaja për të luftuar me shpata për të kapërcyer makthet e përhumbura të Saunës.
  • Krijuar në bashkëpunim me neuroshkencëtarët dhe njerëzit që përjetojnë psikozë.
  • Fitues i 5 BAFTA-ve përfshirë lojën Britanike dhe Arritjet Artistike & Audio.
  • Nje version i shkurter i Hell blade gjithashtu vjen me një dokumentar dixhital që eksploron origjinën e lojës.

2 790 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 120769 Kategori: , ,