PS4 Gran Turismo Sport PlayStation Hits

2 490 L

Mirësevini në të ardhmen e automjeteve – përvoja përfundimtare e garave motorike është rikthyer dhe më e mirë se kurrë vetëm në PlayStation 4. Gran Turismo Sport është përvoja e parë në botë e garave që është ndërtuar nga toka për të sjellë gara globale, në internet të sanksionuara nga qeverisja më e lartë trupi i motorëve ndërkombëtarë, FIA (Federata Ndërkombëtare e Automjeteve). Krijoni trashëgiminë tuaj ndërsa përfaqësoni dhe konkurroni për vendin tuaj ose prodhuesin tuaj të preferuar.

2 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 122694 Kategori: , ,