PS4 God Of War PlayStation Hits

2 490 L

Midgard dhe më gjerë: i vendosur brenda pyjeve, maleve dhe mbretërive të patrembura të njohurive norvegjeze, Zoti i luftës paraqet një mjedis dukshëm të ri me panteonin e vet të krijesave, monstrave dhe perëndive
Luftim i egër, fizik me një kamerë pa supe që sjell lojtarin më afër veprimit se kurrë më parë

2 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 122695 Kategori: , , ,