PS4 God of War 3 Remastered Playstation Hits

2 490 L

Tani në sistemin PS4 – gameplay është paraqitur bukur në 1080p dhe funksionon në 60FPS, God of war III remastered është gati për brezin e ardhshëm. Të gjitha kostumet dhe përmbajtja e mëparshme e DLC janë të përfshira.
Modaliteti i fotografisë – Modaliteti i fotografisë së Gods of War III të rimodeluar do t’i lejojë lojtarët të ngrijnë, modifikojnë dhe ndajnë fotot e të gjithë veprimit të Kratos ‘Jaw rrëzimit.
Thellësi novatore e shkallës, realizëm i stilizuar, histori e sofistikuar!
Krijesa të kalërueshme dhe armë të reja dhe sistem luftarak!

2 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 127062 Kategori: , , Etiketë: