PS4 Ghost Of Tsushima

8 790 L

► Ghost of Tsushima: Legends, një përvojë e re bashkëpunuese me shumë lojtarë e frymëzuar nga përrallat dhe mitologjia popullore japoneze.

► Zbuloni mrekullitë e fshehura të Tsushima-s në këtë aventurë veprimi në një botë të hapur.

► Krijoni një rrugë të re dhe zhvilloni një luftë jokonvencionale për lirinë e Tsushima.

8 790 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124238 Kategori: ,