PS4 Final Fantasy VIII Remastered

3 290 L

‘-Në një botë ku një energji e lashtë e njohur si fuqia e magjistares kalon nëpër breza, paqja e mbretërisë kërcënohet kur magjistarja e keqe Edea merr pushtetin si sundimtare e Republikës Galbadia.

– Squall, një anëtar i forcës elitare mercenare të Akademisë Ushtarake Balamb Garden , aleatë të tjerë nga kopshti dhe Rinoa, një anëtar i rezistencës, bashkohen së bashku në një udhëtim për të luftuar kundër Magjistares Edea, e cila tregon armiqësi ndaj kopshtit.

3 290 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 125477 Kategori: , ,
  • I përshtatshëm për PS4.
  • Kjo lojë klasifikohet si çertifikatë 16. Përmban përmbajtje të papërshtatshme për personat nën 16 vjeç.
  • Ky produkt është një remaster i Final Fantasy VIII, duke shfaqur përmirësime të shumta, duke përfshirë opsione shtesë për të personalizuar përvojën dhe vështirësinë tuaj të lojës.