PS4 Farmers vs. Zombies

3 490 L

Zgjidhni anën tuaj, bimët ose zombitë, në betejat online me 24 lojtarë
Përshtatje: Personalizoni bimët dhe zombitë tuaja të preferuara me qindra artikuj unikë dhe personalizime
Bashkëpunim online me 4 lojtarë: Bashkoni forcat me miqtë në modalitetin e bashkëpunimit në internet me 4 lojtarë
Bimë të reja dhe zombie: Bimë të reja të fuqishme dhe zombie me një larmi të madhe aftësish
Botë e gjerë: Mbi 10 fusha beteje unike me shumë lojtarë dhe bashkëpunues

3 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 127141 Kategori: , , Etiketë: