PS4 Far Cry 4 + Far Cry Primal Compilation

4 990 L

Far Cry 4 është një botë e hapur e personave të parë. Ndër majat e Himalajeve është fshehur Kyrat një parajsë malore hipur midis traditës dhe dhunës … Luani si Ajay Ghale një i ri që kthehet në tokën e tij të lindjes në zemër të Himalajeve për të përmbushur ‘dëshirën në vdekje të nëna e tij ai iku 25 vjet më parë nga lufta civile në Kyrat. Ai donte që hiri i tij të ishte shpërndarë në atdheun e vet. Ajo që ajo nuk dini është se në atë kohë familja juaj familja Ghale i ka dhënë jetë një opozite që është ende duke luftuar

4 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 114515 Kategori: , ,