PS4 Far Cry 4 + Far Cry 5 Compilation

4 990 L

Zbuloni ose rizbuloni ekskluzivitetin fitues të çmimeve Far Cry dhe jetoni përvoja gjithëpërfshirëse falë kësaj pakete dyshe Far Cry 5 + Far Cry 4. Eksploroni botët masive të hapura, me lojëra të integruara të hapura/braktisura të hapura të botës së hapur dhe përgatituni për dhjetëra orë lojë.

4 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 122154 Kategori: , ,