PS4 F1 2020 Seventy Edition

6 990 L

Për herë të parë, lojtarët mund të krijojnë ekipin e tyre F1® duke krijuar një shofer, pastaj duke zgjedhur një sponsor, një furnizues të pajisjeve motorike, duke punësuar një shok dhe duke garuar si ekipi i 11-të në pistë. Ndërtoni facilitete, zhvilloni ekipin me kalimin e kohës dhe ngisni drejt majave të botës. Përshtatni mënyrën tuaj unike të karrierës 10-vjeçare, me një zgjedhje të opsioneve të prezantimit të Kampionatit F2 dhe gjatësive të sezonit për të lejuar një karrierë më interesante, me sezone të shumëfishta. Shtimi i garave me ekran të ndarë, një ndihmë e re drejtuese dhe një përvojë më e aksesueshm

6 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124231 Kategori: , ,