PS4 e Football Pro evolution soccer Seaso Update

3 490 L

eFootball PES 2021 SEZONI UPDATE mbart me vete në të gjitha cilësitë e arsyeshme për eFootball PES 2020 dhe cilësinë e “Lojërave më të mira sportive 2019”, dhe më shumë. Duke prezantuar lojtarët e fundit dhe uniformat e reja të sezonit të ri, loja bën edhe UEFA EURO 2020TM. Botim Standard: Premium Agent për 10 javë, 3 Bileta për Rinovim Kontrate x10 javë, 2000 MyClub Points.

3 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124333 Kategori: , ,