PS4 Dragon Ball Z Kakarot

4 990 L

Përjetoni historinë e DRAGON BALL Z nga ngjarjet epike deri te kërkimet anësore me zemër të lehtë, duke përfshirë momente historie të papara më parë që u përgjigjen për herë të parë disa pyetjeve djegëse të DRAGON BALL!

Luaj me betejat portreti DRAGON BALL Z në një shkallë ndryshe nga çdo tjetër. Luftoni nëpër fusha të gjëra beteje me mjedise të shkatërrueshme dhe përjetoni beteja epike të shefave kundër armiqve më ikonë (Raditz, Frieza, Cell etj …). Rritni nivelin tuaj të energjisë përmes mekanikës RPG dhe dilni në sfidë!

4 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 123176 Kategori: , , , ,