PS4 Dragon Ball Xenoverse + Dragon Ball Xenoverse 2

3 990 L

I zhvilluar për të shfrytëzuar plotësisht fuqinë e tastierave të lojërave të gjeneratës aktuale, Dragon Ball Xenoverse 2 bazohet në Dragon Ball Xenoverse shumë të popullarizuar me grafikë të zgjeruar që do të zhytin më tej lojtarët në botën më të madhe dhe më të detajuar të Dragon Ball të zhvilluar ndonjëherë. Dragon Ball Xenoverse 2 do të ofrojë një qytet të ri qendror dhe zgjedhjet më të personalizuara të karakterit deri më sot në mesin e një mori karakteristikash të reja dhe azhurnime të veçanta.

3 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 121260 Kategori: , ,