PS4 Dragon Ball FighterZ

2 790 L

Duke përdorur fuqinë e motorit Unreal dhe ekipin e talentuar në Arc System Works, DRAGON BALL FighterZ është një turne vizual i fuqisë. Përjetoni kombinime ajrore, faza të shkatërrueshme, skena të famshme nga anime DRAGON BALL të riprodhuara në 60FPS dhe rezolucion 1080p. Pas suksesi i serisë Xenoverse, është koha për të prezantuar një lojë të re klasike luftarake 2D DRAGON BALL për tastierët e këtij brezi. DRAGON BALL FighterZ lind nga ajo që e bën serinë DRAGON BALL kaq të dashur dhe të famshme: luftime të pafund spektakolare me luftëtarët e saj të gjithëfuqishëm. Partneritet me Arc System Works, DRAGON BALL

2 790 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 118141 Kategori: , ,