PS4 Dragon Ball FighterZ & Dragon Ball Xenoverse 2

4 950 L

DRAGON BALL FighterZ lind nga ajo që e bën serinë DRAGON BALL kaq të dashur dhe të famshme: luftime të pafund spektakolare me luftëtarët e saj të gjithëfuqishëm.

Duke u partnerizuar me Arc System Works, loja maksimizon grafikat Anime të nivelit të lartë dhe sjell lojëra të thjeshta për t’u mësuar, por të vështira për t’u zotëruar.

S’ka stok

SKU: 120908 Kategori: , ,