PS4 Dishonored 2 Playstation Hits

2 490 L

Përsëriteni rolin tuaj si një vrasës i mbinatyrshëm në Dishonored 2.

I lavdëruar nga IGN si “mahnitës” dhe “një vazhdim i mrekullueshëm”, i shpallur një “kryevepër” nga Eurogamer, dhe i përshëndetur “një histori hakmarrjeje e domosdoshme ndër më të mirat në klasën e saj” nga Game Informer, Dishonored 2 është vazhdimi i Arkane Blokbusteri i aksionit të personit të parë të Studio dhe fituesi i më shumë se 100 çmimeve “Lojë e Vitit”, Dishonored.

2 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 126546 Kategori: , ,