PS4 DiRT 5 Day 1 Edition

8 789 L

DIRT 5 është përvoja më e re e guximshme e garave jashtë rugës e krijuar nga Codemasters.

Pushtoni rrugët mahnitëse globale dhe drejtoni një listë ikonike makinash.

Përjetoni një regjim karriere të mbushur me yje, ekranin e ndarë me katër lojtarë, modalitetin e krijuesit të arenës Playgrounds dhe shumë më tepër!

8 789 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 125143 Kategori: , ,

 

  • Mbi 70 rrugë nëpër 10 vendndodhje globale – nga gara në lumin Lindor të ngrirë të Nju Jorkut, deri te Dritat Veriore të Norvegjisë.
  • Luani ne ekranin e ndarë me katër lojtarë, mënyrën krejt të re e Playgrounds, një Karrierë të drejtuar nga narrativat, veprim argëtues me shumë lojtarë dhe më shumë.
  • Makina sprint me 900 kf, kërcime të pabesueshme në shkëmbinj, rallycross, classic rally, GT, makina te forta, kamionë, buggies dhe më shumë janë tuajat për t’i lënë të lirë !