PS4 Dangerous Driving

4 190 L

Dangerous Driving është një lojë për ngarjen e vërtetë. Lloji i ngarjes që dëshironi të bëni kur askush tjetër nuk është duke kërkuar. Lloji i ngarjes që do të donit të bënit nëse të gjithë të tjerët do të dilnin nga rruga e rrezikut! Kjo lojë ju jep mundësinë të jetoni atë fantazi. Për ta vendosur atë në makinat e përditshme, me shpejtësi të mëdha, duke gërshetuar brenda dhe jashtë trafikut dhe duke përplasur makinat e tjera menjëherë jashtë rrugës. Mbani kundërshtarin tuaj në adrenalin që nxiti Takedown Races, zinxhironi rrugën tuaj drejt përsosmërisë në Valën e të nxehtit, ose sundoni çdo rrugë me terbim.

4 190 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 121399 Kategori: , ,