PS4 Crash Team Racing Nitro-Fueled

4 490 L

Crash është kthyer në sediljen e shoferit! Bëhuni gati për të lëvizur me lehte me Crash ™ Team Racing Nitro-Fueled. Experience eshtë përvoja autentike e CTR plus shumë më tepër, tani plotësisht e rregulluar dhe e përmirësuar deri në maksimum:

Filloni motorët tuaj me mënyrat origjinale të lojës, personazhet, pjesët, fuqizimet dhe kontrollet
Rrëshqitja e fuqisë për lavdi në kartat, pistat dhe arenat shtesë nga Crash ™ Nitro Kart
Gara në internet me miqtë dhe përplaseni konkurrencën me tabelat e liderëve në internet
Personalizoni udhëtimin tuaj dhe shpërndani vrapuesin tuaj me n. artikuj të shëndoshë kart dhe lëkurat
Vazhdoni garën me përmbajtje dhe sfida të reja në sezonet e fillimit të Grand Prix
Me Crash ™ Team Racing Nitro-Fueled, aksionet janë të larta dhe konkurrenca është e ashpër. CTshtë CTR që ju pëlqen, tani e goditur me shpejtësinë më të lartë.

4 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 122138 Kategori: , ,