PS4 Crash Bandicoot 4 It’s About Time

8 790 L

Lëvizni në një kohë të shkatërruar nëpërmjet marsheve tuaj të preferuar.
Neo Cortex dhe N. Tropy vijnë përsëri dhe lancojne një lojë me luftë e cila zhvillohet jo vetëm në këtë univers, por në shumë universe.
Crash dhe Coco janë këtu për të shpëtuar universin duke ribashkuar katër maskat kuantike dhe duke ndryshuar rregullat e realitetit.
– Aftësi të reja? Patjetër.
– shumë personazhe? PO.
– Dimensione alternative? Natyrisht.
– Kundërshtarë të cmendur? Me siguri.

8 790 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124254 Kategori: , ,