PS4 Control Ultimate edition

4 990 L

Control Ultimate Edition përmban lojën kryesore dhe të gjitha zgjerimet e hedhura më parë ne treg (“The Foundation” dhe “Awe”) në një paketë me vlerë të madhe
A mund t’i zbuloni sekretet e errëta të Byrosë? Shpalosni një luftë epike mbinatyrore, të mbushur me personazhe të papritur dhe ngjarje të çuditshme, ndërsa kërkoni vëllain tuaj të humbur dhe zbuloni të vërtetën që ju ka sjellë këtu.
Lëshoni shkatërrimin përmes transformimit të armëve dhe fuqive telekinetike.

4 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124629 Kategori: , ,