PS4 Cberpunk 2077

4 489 L

Cyberpunk 2077 është një histori aventure me botë të hapur, e vendosur në Night City, një megalopolis i fiksuar pas fuqisë, magjepsjes dhe modifikimit të trupit. Ju luani si V, një ilegal mercenar që shkon pas një implanti të një lloji që është çelësi i pavdekësisë. Ju mund të personalizoni pajisjet kibernetike, aftësitë dhe stilin e lojës së personazhit tuaj, dhe të eksploroni një qytet të madh ku zgjedhjet që bëni i japin formë historisë dhe botës përreth jush.

4 489 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124677 Kategori: , , ,