PS4 Battlefield 4 Premium Edition

2 990 L

Battlefield 4 PS4 është krijuar per t’ju hedhur ne realitetin që zbeh kufirin mes lojës dhe lavdisë. I nxitur nga fuqia e gjeneratës së re dhe besnikëria e Frostbite 3, Battlefield 4 siguron një përvojë të brendshme, dramatike ndryshe nga çdo tjetër. Vetëm në Battlefield mund të shkatërroni ndërtesat që mbrojnë armikun tuaj. Vetëm në Fushëbetejë do të drejtoni një sulm nga pjesa e pasme e një anijeje me armë. Fusha e betejës ju jep lirinë për të bërë më shumë dhe për të qenë më shumë ndërsa luani me pikat tuaja të forta dhe gdhendni rrugën tuaj drejt fitores. Përveç multiplayer-it të saj dallues, Battlefield 4 përmban një fushatë intensive, dramatike të drejtuar nga karakteri që fillon me evakuimin e VIP-ve amerikanë nga Shangai dhe ndjek luftën e skuadrës suaj për të gjetur rrugën e saj për në shtëpi. Nuk ka krahasim. Zhytuni në kaosin e lavdishëm të luftës gjithëpërfshirëse, të gjetur vetëm në Battlefield PS4. Battlefield 4 Premium përfshin të pesë paketat e zgjerimit për Battlefield 4: China Rising, Second Assault, Naval Strike, Dragon’s Teeth dhe Final Stand.

2 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124287 Kategori: , ,