PS4 Baldurs Gate Enhanced & Baldurs Gate 2 (Beamdog Collection)

6 490 L

Porta e Baldurit: Të detyruar të largoheni nga shtëpia juaj në rrethana misterioze, e gjeni veten të tërhequr në një konflikt që e ka bregun e shpatës në prag të luftës. Së shpejti do të zbuloni se ka forca të tjera në punë, shumë më të këqija nga sa mund ta imagjinoni … Që nga dalja e tij origjinale në 1998, Baldur’s Gate ka vendosur standardin për lojërat e roleve kompjuterike Dungeons & Dragons. Personalizoni heroin tuaj, rekrutoni një parti aleatësh të guximshëm dhe eksploroni bregun e shpatës në kërkimin tuaj për aventura, fitime … dhe të vërtetën. Porta e Baldurit II: Rrëmbyer. I burgosur. I torturuar. Magjistari Irenicus ju mban rob në fortesën e tij.

6 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 122809 Kategori: , ,