PS4 Assetto Corsa Competizione

5 489 L

‘- Jo vetëm një përvojë realiste ngarjeje, por një simulim garash plotësisht përfshirës – me të gjitha licencat reale.

– Të gjitha detajet janë rikrijuar me kujdes për të siguruar realizmin maksimal të bërë të mundur falë fuqisë së motorit UE4.

– Loja integron një sistem të saktë të renditjes dhe vlerësimit që ju lejon të profilizoni saktësisht secilin lojtar.

-Të gjithë shoferët zyrtarë, makinat dhe qarqet e kampionatit GT.

5 489 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 123817 Kategori: , ,