PS4 Assassin’s Creed Odyssey + Assassin’s Creed Origins

5 290 L

2 lojëra në një paketë nga ekskluziviteti fitues i çmimeve Assassins Creed
Në Assassins Creed Odyssey një i parë për ekskluzivitetin, ju mund të zgjidhni cilin hero të mishëroni gjatë gjithë këtij udhëtimi epik, Alexios apo Kassandra
Vendimet tuaja i japin formë botës përreth jush me mbi 30 orë dialog të zgjedhur dhe përfundime të shumta lojërash
Në Assassins Creed Origins zbuloni varret e humbura, eksploroni Piramidat e Mëdha dhe zbuloni sekretet e mumieve, perëndive dhe faraonëve të fundit
Filloni këtu, në fillim, me historinë e origjinës të pa-treguar më parë të Assassin’s Creed

5 290 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 122331 Kategori: , , Etiketa: ,