PS4 Assassin’s Creed 3 + Liberation Remastered

4 990 L

Viti është 1775. Kolonitë amerikane janë gati të revoltohen. Ju jeni Connor, një vrasës që është betuar të sigurojë lirinë për popullin dhe kombin e tij. Për ta bërë këtë, ju do të gjuani armiqtë tuaj në një botë mahnitëse të madhe, të hapur dhe realiste. Ju do t’i shpalosni aftësitë tuaja vdekjeprurëse në një kërkim të dhunshëm që do t’ju çojë nga rrugët kaotike të qytetit në fushat e betejës të njollosura me gjak në shkretëtirën armiqësore amerikane dhe më gjerë. Do të takoni heronj legjendar të historisë amerikane dhe së bashku do të komplotoni për të asgjësuar ata që kërcënojnë vetë Lirinë.

4 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 123163 Kategori: , ,