Printer Canon Pixma TS705 – me ngjyra

12 990 L

Printer Canon PIXMA TS705 – me ngjyra – ink-jet

Kompakt, me kosto të pranueshme dhe lidhje të shkëlqyera, ky printer sjell një rendiment të lartë dhe lehtësi përdorimi në shtëpinë ose në zyrën tuaj. I madh për nga funksionet, por i vogël në madhësi, printeri më i vogël i realizuar ndonjëherë njëfunksionësh dhe 5-bojësh nga “Canon” ka një kapacitet të lartë 350-fletësh për të nxjerrë dokumente profesionale dhe fotografi të cilësisë së lartë me lidhje të pandërprera – dhe të gjitha me një çmim të përballueshëm.

S’ka stok

Printer Canon PIXMA TS705 – me ngjyra – ink-jet

  • Shpejtesi printimi: 15 ipm
    Shpejtesi printimi me ngjyra: 10 ipm
  • Rezolucioni i printimit: 4800 x 1200 dpi
  • Printon CD & DVD
  • Printim nga Smartphoni
  • Printim dy anë automatik
  • 5-kartrixhe – cyan, magenta, yellow, black, pigment black
Peshë 5.4 kg
Përmasa 37.2 × 15.8 cm