PlayStation Plus 12 Muaj Account CH

9 999 L

– 12 Muaj – Çmimi më i ulët
– Lojëra të reja çdo muaj me Koleksionin e Lojërave të Çastit.
– Multiplayer në internet i gjeneratës së ardhshme në sistemin PS4.
– Një anëtarësim do të shtrihet në sistemet tuaja PS4, PS3 dhe PS Vita.
– Lojëra të reja çdo muaj me Koleksionin e Lojërave të Çastit .
– Multiplayer online i gjeneratës së ardhshme në sistemin PS4 .
– Një anëtarësim do të shtrihet në sistemet tuaja PS4, PS3 dhe PS Vita .

9 999 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124765 Kategori: , ,