Përforcues MERCUSYS 300Mbps Wi-Fi mw300RE

2 290 L

Përforcues mw300RE

  • Modaliteti i shtrirjes së rrezes rrit sinjalin wireless në zonat e mëparshme të paarritshme.
  • Tre antena të jashtme me teknologjinë MIMO ndihmojnë në ndarjen e MW300RE.
  • Zgjeroni lehtësisht mbulimin pa tel me konfigurim të lehtë me dy prekje ose shtypje të butonit WPS.
  • Madhësia në miniaturë dhe modeli i montuar në mur e bëjnë të lehtë vendosjen dhe lëvizjen në mënyrë fleksibile
  • LED shumëngjyrësh ju ndihmon të gjeni vendndodhjen e duhur për të dhënë zgjerimin më të mirë Wi-Fi

2 290 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: NEEXT0004 Kategori: ,