Paketa Logitech MK235 Wireless (gri)

5 490 L

  • Tastierë me përmasa të plota dhe mouse ambidextrous – plotësisht pa tel dhe i plotë.
  • Kjo dyshe ofron të gjithë funksionalitetin që ju nevojiten në një dizajn të rehatshëm, të qëndrueshëm, i cili është i lehtë për t’u përdorur dhe e mban hapësirën tuaj të këndshme dhe të pastër.
  • E ndërtuar me standardet e njohura të cilësisë së Logitech, MK235 është në të për një kohë të gjatë.

5 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 123703 Kategori: ,