Nintendo Switch 12 Muaj Account EU

2 800 L

Kjo kartë Nintendo Switch Online u ofron përdoruesve akses në lojëra online, rezervë cloud për tituj të përputhshëm dhe një përzgjedhje në rritje e lojërave klasike të NES që tani mund të luhen edhe në internet. Ekzistojnë gjithashtu oferta speciale dhe një aplikacion online Nintendo Switch për smartphone dhe tabletë, gjë që e bën argëtimin në internet me lojëra të përshtatshme edhe më të lehtë dhe më të gjerë. Nëse dëshironi të shijoni përfitimet e përmendura, duhet të blini një anëtarësim të vetëm ose familjare.

2 800 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 120451 Kategori: , ,