Nintendo eShop 15 Euro Account EU

2 100 L

Ju mund të përdorni Kartat Nintendo eShop si një alternativë e shpejtë, e lehtë dhe e sigurt për kartat e kreditit kur blini lojëra dhe përmbajtje të tjera në Nintendo eShop ose në faqen zyrtare të Nintendo.

Kredit për: Nintendo Switch dhe versionet Europiane të: Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, Nintendo 2DS, Nintendo 2DS XL, New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL, Wii U.

2 100 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 119719 Kategori: , ,

Kredit për: Nintendo Switch dhe versionet Europiane të:

Nintendo 3DS
Nintendo 3DS XL
Nintendo 2DS
Nintendo 2DS XL
New Nintendo 3DS
New Nintendo 3DS XL
Wii U