Levë Xbox/PC PDP AfterGlow (me kabull)

5 990 L

  • Licencuar zyrtarisht nga Microsoft.
  • Levë me ndriçim LED Prismatic.
  • Vendosni kufjet në folenë audio 3.5 milimetra, shijoni bisedat dhe kontrollet e volumit të vendosura direkt në levë.
  • Luaj me lehtësi me kabllon e përfshirë të ndashme 3 metër mikro USB.
  • I pajtueshëm me Xbox One, Xbox One S, Xbox One X dhe Windows

5 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 126563 Kategori: , , ,