Levë PS5 Sony Dualsense Wireless Standalone

8 990 L

Zbuloni përvojën e re dhe gjithëpërfshirëse të lojërave me dorezën inovative PS5, duke shfaqur reagime dhe efekte dinamike të shkallës superiore. Doreza Wireless DualSense gjithashtu përfshin një mikrofon të integruar dhe butonin “Create”, i cili përshtatet në mënyrë të përkryer në dizajnin e rehatshëm.

SKU: 124548 Categories: