Levë PS4 Steelplay Metaltech Wireless Sapphire Blu

5 689 L

Levë pa tel MetalTech blu.

– I pajtueshëm me PS4.
– Gjithashtu i pajtueshëm me PS3 & PC (Direct & input).
– Kontrollues pa tela 2.4Ghz.

5 689 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 125461 Kategori: , ,

Sistemi i dridhjeve i dyfishtë.
– Panel me prekje.
– 4 drejtime të pasme të programueshme.
– Përfshihet kabllo karikimi (1m).
– Veshje e butë.
– Dizenjoni me efekte «metalik».
– Trajtim ergonomik dhe i ngushtë.