Levë Ps4 Steelplay Metaltech Wired (E kuqe)

4 989 L

‘-Luaj me Levën Steelplay MetalTech dhe mundi kundërshtarët!

– Kontrolluesit MetalTech janë të përshtatshëm për të gjitha modelet PlayStation 4 dhe PlayStation 3 dhe PC.

– Mbështet dy sinjale hyrëse: Input Direct dhe X-input.

– Eshtë i pajisur me një gjatësi kablli 2.8 metra në mënyrë që të merrni hapësirë ​​të mjaftueshme për të luajtur lojëra nga komoditeti i shtratit tuaj.

– Për më tepër, kontrollori është i pajisur gjithashtu me dy motorë dridhje dhe një panel prekës.

– Në pjesën e pasme të kontrolluesit do të gjeni katër butona shtesë të programueshëm dhe në pjesën e poshtme të secilit kontrollues ka një fole audio 3.5 mm për të lidhur kufjet tuaja.

4 989 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 123742 Kategori: , ,

I përshtatshëm për PS4
• Gjithashtu i përshtatshëm për PS3, PC (Direkt & X-input)
• Kontrollues me tela për një lojë të vazhdueshme.
• Sistemi i dridhjeve të dyfishta.
• Panel me prekje.
• 4 Butona të pasme të programueshme.
• Dalja e kufjeve audio (fole 3.5 mm).
• Kabllo 2.8m.
• Veshje e butë.
• Dizenjoni me efekte «metalike».
• Trajtim ergonomik dhe i ngushtë.