Levë PS4 Sony Wireless (e zezë) + FIFA 2021

12,990 L

Levë Wireless EA SPORTS ™ FIFA 21 DUALSHOCK®4 . Pako përfshin një levë wireless Jet Black DUALSHOCK®4 dhe tre (3) kodet e kuponit për të riblerë secilin nga artikujt e mëposhtëm dixhital

SKU: 124666 Categories:

– Kuponi i plotë i shkarkimit të lojës EA SPORTS FIFA 21 (kuponi skadon më 12/31/2099)

– Kupon EA SPORTS ™ FIFA 21 Ultimate Team (vlera shtesë e përmbajtjes në lojë), kuponi skadon më 10/09/2021 *

– Kuponi i provës 14-ditore i PlayStation®Plus (kuponi skadon më 10/09/2022) **