Levë PS4 Pro Nacon Revolution Pro 3

13 989 L

‘- Ergonomia e saj e adaptuar në seancat më të gjata të lojës ofron një kontroll të përsosur !

– Programi kompjuterik i përfshirë në PC  siguron qasje në shumë mundësi personalizimi, duke ju lejuar të krijoni profilet tuaja dhe të përshtateni me të gjitha stilet e lojës.

13 989 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 123230 Kategori: , , ,
 • Lidhja me tela përmes kabllit usb-c (gjatësia 3m).
 • Butonat e PS, ndarjes, opsioneve.
 • Jastëk prekës.
 • 4 butona të shkurtoreve (s1 / s2 / s3 / s4).
 • Shkopinj të dyfishtë të personalizueshëm me amplitudë 46 °.
 • Jastëk me drejtim 4 * ose 8-kahësh.
 • Fole kufjesh 3.5 mm për audio dhe bisedë.
 • Treguesi i statusit të lojtarit të udhëhequr.
 • 2x motorë të personalizueshëm * me dridhje.
 • Përfshihen ndarjet e brendshme të peshës dhe 6 pesha shtesë (2x10g, 2x14g, 2x16g).
 • Përfundimi i strukturuar në shtresën e levës.
 • Përfshihet kasë për magazinim të fortë.
 • I pajtueshëm me lojërat kompjuterike në modalitetin e përparuar të kompjuterëve **
  * windows® 7/8 / 1o pc ose macos x (el capitan), macos 10.12 (sierra) macos 10.13 (sierra e lartë), mac os10.14 (mojave) dhe kërkohet lidhje interneti, kërkohet regjistrimi për të shkarkuar programin.
  ** Modaliteti i përparuar i kompjuterit nuk është testuar dhe as i miratuar nga sony.