Levë Nintendo Switch Steelplay dyshe (kuqe & Jeshile)

6 990 L

  • Levat pa tel Steelplay® ju lejojnë të luani sistemin Nintendo SwitchTM.
  • Ata kanë një sistem të zbulimit të lëvizjes dhe një sistem dridhjeje për të siguruar që sesionet e lojës të jenë sa më zhytëse.
  • Ato mund të futen lehtësisht në të dy anët e konsolës dhe forma e tyre ergonomike siguron një kapje shumë të mirë.

6 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 126280 Kategori: , , ,
Karakteristikat:
·       Levë pa tel të pajtueshëm me aparatin Nintendo SwitchTM.
·       2 butona  / D-Pad / Aksion.
·       Me funksion xhiroskopi.
·       Me vibrator 256bit me definicion të lartë.
·       Futet lehtë në ansoret e aparatit.
·       Kabllo karikimi 1.5m me furnizim të dyfishtë të energjisë.