Levë Nintendo Switch PDP Faceoff Deluxe Wireless Camo Pink

7 989 L

  • Lidhje pa tela dhe një bateri e rimbushur 40 orë për kohë më të gjatë loje
  • Kontrolli i lëvizjes për të maksimizuar përvojën tuaj në lojëra.
  • Shkëmbeni dhe mbërtheni pjesën e sipërme të levës me dizajnin unik të Këmbyeshëm.
SKU: 126568 Categories: