Levë Nintendo Switch PDP Faceoff Deluxe Wired + Audio Camo.

4 989 L

  • Foleja audio 3.5 mm mbështet audion në lojë dhe bisedën USB, rregulloni volumin gjatë perdorimit duke përdorur butonat në Levë.
  • Përshtatni lojën tuaj me butona të dyfishtë të programueshme në stilin e lojes.
  • Shkëmbeni dhe mbërtheni faqet e siperme duke i ndryshuar me modelin unik të këmbyeshëm.
  • Përfshin një kabëll fiks 3 metër.
  • USB Licencuar zyrtarisht nga Nintendo.
Ngjyra, Lloji
Choose an option / Choose an option

4 989 L

Spastroje
Shto në shportë
Bli Tani
SKU: N/A Kategori: , , ,