-4%

Letër për printim A4, IK Copy 80gsm

395 L

 • Nuk bllokohet në makinën e fotokopjimit
 • Nuk kap disa fije
 • Qëndron i rrafshët pasi kopjoni
 • Nuk lë pluhur në makinerinë e kopjimit
 • Cilësore, e bardhë dhe e pastër
 • E plotë dhe e rëndë kur e prek
 • Qartësi dhe kontrast i shkëlqyeshëm i imazhit
 • Performancë e lartë për të dyja anët shtypje / kopjim
 • Butësi e optimizuar në të dy sipërfaqet
 • Thithja uniforme e tonerit / bojës për të siguruar njëtrajtësi të mirë të printimit
 • Cilësi premium e letrës për shumë qëllime me bardhësinë dhe shkëlqimin më të mirë

395 L

Shto në shportë
Bli Tani
Kategori: , ,

Letër për printime në zyrë, A4, 80gsm, cilësi premium.

500 fije/rizëm, 5 rizma/kuti