Kufje Maxell Spectrum Hp Të Blu Me Mikrofon

1 790 L 2 090 L

Kurseni 300 L

– Kufje me Mikrofon Maxell Spectrum Headphone

– Me veshje lekure dhe sfungjerore per komoditet dhe per nje qartesi ne degjim

– Me mikrofon te inkorporuar dhe lidhje me fishe jack me gjatesi kordoni 1.5 meter

– Frekuenca eshte  20Hz-20kHz  dhe ndjeshmeri 104 dB

– Diametri qe kap mikfrofoni eshte 40 mm dhe fisha jack eshte 3.5mm / 90 °

– Fuqia hyrese eshte maksimumi 5mW

– Me gjatesi te rregullueshme ne pjesen e kokes sipas deshires