Kufje Maxell Legacy Blu Me Mikrofon

990 L

– Kufje Maxell HP-360 MidSize Legacy me mikrofon.
– Dritë ultra – për më shumë lehtësi.
– Bas i thellë – diametri i drejtuesve prej 40 mm kabllo me cilësi të lartë dhe shumë të qëndrueshme.
– Prizë mini jack 3.5 mm High Fidelity Audio
– Krijuar për adhuruesit e muzikës.

990 L

Shto në shportë
Bli Tani