Karrikë Gaming Trust GXT 707R Resto

24 900 L

Mbështetëse të rregullueshme me lartësi 360 °
Ngritja e gazit Klasa 4 për rregullimin e lartësisë.
90 ˚ 180 Sedilja e pjerrët me mundësi mbylljeje.
Përfshirë jastëk mesi dhe qafe të lëvizshëm dhe të rregullueshëm.
Kornizë e fortë dhe e fortë e bazës metalike.
Rrota të dyfishta të qëndrueshme.
Ngjyra
Choose an option

24 900 L

Spastroje
Shto në shportë
Bli Tani
SKU: N/A Kategori: , ,