Kabllo Zgjatuese Mikrofoni dhe të Kufjeve GEMBIRD | CC-MIC-1

350 L

CC-MIC-1

  • Qasje e lehtë në lidhësit tuaj audio.
  • Ndarës praktik audio – lidhni lehtësisht dy pajisje playback.
  • Kabllo zgjatëse e mikrofonit dhe kufjeve.
  • Lejon lidhjen e altoparlantëve dhe kufjeve në kartën e zërit në të njëjtën kohë.
  • Gjatësi (1 metër)

350 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: A04950 Kategori: ,